KINESISK RESTAURANT DONG-FANG

KINESISK RESTAURANT DONG-FANG Mhh lækker mad.

Bestil mad online

Recentreview


3,5 stjerner ud af 460 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Kinesisk Restaurant Dong-Fang. Vil du vide mere? Få mere at vide

26 maj 2022 at 0:07 Ventede halvanden time, for at få tørre smagsløse forårsruller. Sur/sød sovs, der havde en grim eftersmag af kartoffelmel. Kedelig Chopsuey med oksekød, smagte af ingenting. Første og sidste gang, jeg handler der.
21 maj 2022 at 7:35 Maden var varm og velsmagende, dog var de stegte nudler lidt kedelige i forhold til det kød som var i.
11 maj 2022 at 11:20 MADEN TIL 4 STJERNER - LEVERING MED RESTAURANTENS EGEN CHAUFFØR 0 STJERNER
27 apr 2022 at 18:20 Helt igennem fantastiske forårsruller Super god og godt stærk wokret med oksekød og chili Dog lidt fedtet kun at levere 1 bakke ris til 2 hovedretter, der får man altså 1 bakke pr. ret alle andre steder
26 apr 2022 at 20:48 Dårlig friture forårsruller og indbagt kylling, smagte som at olien var brugt flere gange og havde fået for langt tid. Dårlig kylling i karry - alt i alt meget utilfredstillende
26 apr 2022 at 6:59 Maden smagte af ingenting. Syntes det for dårligt, ventede næsten en time også det så dårlig madoplevelse. Købte for over 300kr også er der ingen smag i maden..
24 apr 2022 at 12:46 quality is not that great.
18 apr 2022 at 20:53 Maden var kold.
17 apr 2022 at 19:02 Byens bedste stegte nudler
16 apr 2022 at 14:03 Super lækkert, maden var dejlig varm Det tog ca 40 min fra bestillingen gik igennem til maden var ved hoveddøren, det kan ikke ikke gøres hurtigere. God mad tager tid at lave sådan er det bare. Lækkert mad fra DONG FANG i Hvidovre kan varmt anbefales
10 apr 2022 at 21:08 Dejlig varmt mad super
10 apr 2022 at 21:00 Fik stegte ris, de var lidt stærke men dejlige forårsruller Levering spot on